038 337 7044 info@dekwaak.nl
Gezellige bar met Hertog Jan op de tap en speciaal bier

Feestlocatie Zwolle

Een bijzondere gebeurtenis vraagt om een bijzondere feest locatie! 10 jaar na je eerste zoen? Het einde van je burn-out, 6,5 jaar getrouwd, een jubileum op het werk? Zoveel redenen om het leven te vieren en een feest locatie in het gezellige Zwolle te kiezen!

WAAROM EIGENLIJK?

Life events vieren we graag! Met de mensen waar we van houden vieren we onze herinnering en markeren we onze toekomst! In dit plaatje past natuurlijk een unieke feest locatie.

Op de Kwaak vieren we graag uw feestje met u mee, stapt u met ons in het bootje dan wordt elke gelegenheid een feest, ons oude scheepsruim is eigenlijk heel wat anders dan een ‘zaaltje huren’. Het is een oergezellige, intieme en besloten feest locatie aan de rand van het centrum van Zwolle, in de zomer met een heerlijk terras. Andras en Carien zorgen voor een warm welkom en vieren het feest met u mee zoals U het wilt. Silent disco, zelf uw afspeellijst samenstellen of het lekker aan ons overlaten? Het is allemaal mogelijk.

De Kwaak is geschikt voor gezelschappen vanaf 20 en tot 55 personen en vanaf € 17,50 per persoon hebben wij al een arrangement voor u. Wij bieden diverse mogelijkheden voor hapjes en drankjes, omdat elk feest en ieder persoon uniek is maken wij een scherpe offerte op maat voor u. Bel, mail of WhatsApp (038 3377044/info@dekwaak.nl) voor een afspraak of offerte, of kom langs op één van onze open boot dagen en onder het genot van een kop koffie bespreken wij uw wensen.

Het is bij ons niet mogelijk om zelf voor uw hapjes en drankjes te zorgen. Een eventuele uitzondering hierop is bijvoorbeeld uw bruidstaart of een bijzondere champagne die u mee wilt nemen.

Voor nu kunt u helaas niet reserveren  voor een vergadering, diner of feestje op korte termijn i.v.m. de Corona-maatregelen. Wilt u volgend jaar een feestje geven? We bespreken graag de mogelijkheden! 

Neem contact met ons op